Personeel bouw

Bij het zoeken van goed personeel gaat u natuurlijk naar een bedrijf met de juiste connecties in diverse branches. Soletus work heeft jarenlange ervaring in het werven van buitenlands personeel.

Bent u een werkgever en bent u op zoek naar werknemers die hard werken en altijd op tijd zijn? Hebt u daarbij wel eens gedacht aan Litouwse uitzendkrachten?

Steeds meer Litouwers vinden hun weg naar Nederland om hier werk te zoeken, en brengen hun talenten in de bouw-, metaal- en logistiek sector met zich mee.

Vanwege hun goede werkethiek en hun talenten zijn er steeds meer bedrijven die vragen naar mensen uit Litouwen. In o.a. de bouwsector is een goede Nederlandse taalvaardigheid vaak ondergeschikt aan werkervaring, waardoor het voor een Litouwer makkelijk is om dit werk te kunnen doen, want werkervaring hebben ze vaak genoeg. Daarnaast zijn ze ook vaak een stuk goedkoper dan Nederlandse werknemers, waardoor het voor werkgevers aantrekkelijk is om ze in dienst te nemen.

Bij Soletus werven en selecteren we goed gekwalificeerde Litouwse medewerkers voor u. Voor tijdelijk of vast, met ons als Litouws uitzendbureau bent u verzekerd van hardwerkende en getalenteerde werknemers. Heeft u interesse dan kunt u het beste contact opnemen met Soletus.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaand contactformulier.