Personeel metaal

Bij het zoeken van goed personeel gaat u natuurlijk naar een bedrijf met de juiste connecties in diverse branches. Soletus work heeft jarenlange ervaring in het werven van buitenlands personeel.

Onze oplossingen voor tijdelijk personeel in de metaalindustrie zijn grenzeloos.

De praktijk leert ons dat geschoold personeel lastig te vinden is. Om toch te voldoen aan de vraag vanuit de markt halen wij vanuit het buitenland gemotiveerde werknemers ‘in huis’. En dat kunt u gerust letterlijk nemen.

Bij Soletus werken uitsluitend professionals die weten waarover ze praten. Maar met alleen praten komt er geen schroef in de muur, wordt er geen productie gedraaid en staat een werkplaats stil. Daarom vinden wij vooral ook de praktijk zo belangrijk.

Wij vinden het belangrijk om een metaalbedrijf goed te leren kennen voordat er personeel geplaatst wordt. Daar is persoonlijk contact voor nodig. In de metaalindustrie worden hoge eisen gesteld aan kwaliteit, maar daarnaast hebben onze klanten ook tegelijkertijd te maken met korte, strakke levertijden. Voor deze piekmomenten beschikken wij over gekwalificeerde medewerkers.

Meer interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking!